tisdag 10 februari 2009

Utmanad...

Nu så har jag blivit Utmanad av Bubbel i vardagen!
Ska försöka få ner på print 8 ovanor jag har.

  1. Har ofta lite svårt att göra saker när de bör göras... typ som att tanka bilen. Väntar gärna till sista sekunden.

2. Kan ibland rusa in i saker och ting allt från lägenhetsrenoveringar till relationer.

3. Kan ibland vara tidsoptimisten själv, men kan själv bli lite smågalen på folk som inte kommer i tid, är därrmot något jag jobbar stenhårt med och det går nog i rätt riktning som tur är

4. Kan vara lite av en "prylbög" men använder inte sakerna när jag väl fått dom innan för mina väggar.

5. Tror att mina medtrafikanter alltid hör mig och vet vad jag menar när jag pratar med dom, särkillt när dom gjort fel och jag höjer rösten, tutar eller blinkar på dom.

6. Kan bli sittandes i soffan och bara glo på tv fast jag egentligen borde göra massa annat.

7. Har en förkärlek till rödvin på box vilket inte alltid gör så att man har koll på hur mycket man drukit på en kväll. Upptäckten blir alltid lika rolig vid nästa tillfälle å boxen typ är tom.

8. Kan nog ibland men väldigt sällan shoppa upp mina sista pengar på väldigt onödiga saker, men just i stunden kan jag ju inte förstå hur jag skulle kunna leva utan just den prylen.

Måste ju erkänna att det svåra va att komma på sina första ovanor sen bara trillade dom in men sen efter 8 stycken tog det bara slut... Tokigt...3 kommentarer:

  1. Ha ha det var ju klockrent. Som ögonvittne från din uppväxt kan jag inte annat än att hålla med. :-)

    SvaraRadera
  2. Det där med att handla upp de sista pengarna får mig osökt att tänka på när vi skrapade ihop de sista slantarna å köpte "Torsk på Tallin". Ingen mat men filmen hade vi ju...

    SvaraRadera